دکتر محمد آذربایجانی

اعصاب ، روان و مشاوره


جدیدسال بهره وری ودرامدم

؟برای اینکه دیر فرسودگی

سال نو مبارک

خودتان فرمانده و سکاندار

افزایش بهره وری از خود و

من اصفهان را با انتخاب در

دکترمحمداذربایجانی کیست

اتحاد وهمکاری ما با مقام

حق اصفهان وزاینده رود جر

انتخاب ما الگوی منطقه

توصیه های خادم ملت دکتر آذربایجانی

قدم اول :
- ارزشهای خود راشناسایی کنیدوبا کمک دیگران ارزشهای انقلاب اسلامی ایران را مرور کنید .

- باورها و عقایدتان را مشخص کنید مخصوصا آن باورهائی راکه حاضرید برایشان جانفشانی کنید

- توقف کنید : دوباره از خود بپرسید آیا این ها عقاید خاص شخص شماست یا توصیه و تلقین یا امر ونهی دیگران است . عمقی فکر کنید تا به اطمینان برسید که اینها باورهای خودتان است.

- شاید این قدم بیش از حد طول بکشد اما نترسیدچون می توانید فکرتان و باور یا عقیده ای را که مال خودتان نیست عوض کنید شما هر کاری بخواهید می توانید با نظر و باورخودتان انجام دهید فقط با خود صادق باشید. تا آگاهانه و مقتدرانه بتوانید از باورتان دفاع کنید.

- ازجنبه ها و دیدگاهای متعدد به موضوعات روز سیاسی شهروکشور عزیزمان باعلاقه خودتان نگاه کنید.چون اگر فقط به یک منبع خبری گوش کنید نظرتان یک بعدی می شود ولی خوب میدانید که احزاب وجناحهای متعدد ونظریات متعدد داریم وهر کسی هم می گوید" حق با من است ". اما دربین این همه دید گاه ها شما حقیقت را کشف خواهید کرد وبه دیدگاهی جامع و نزدیک به واقعیت خواهید رسید.
اگر ذهن خود را حقیقتاً جستجو کنید و با تعقل موضوعات ارائه شده توسط هر کاندیدی را دنبال کنید به راحتی به حقایق لازم برای انتخاب صحیح کاندید اصلح پی خواهید برد..

قدم دوم :
نگاه کنید به کاندید های انتخاب شده قبلی و ببینید چگونه به موضوعات مورد علاقه شما قبلاً نگاه می کرد ه اند و رأی می دادند و سپس ازآنها جویا شوید که امروز نظرشان درباره همان موضوعات قبلی چیست؟

همه آنچه شما دارید حرفهاو کارهایشان هست پس با هم تطبیق دهید ، اما امید واریم از صمیم قلب و صادقانه حرف بزنند گر چه شماهم بهتر از همه میتوانید از ته دل و تعقل خودتان بفهمید که آیا حرفهایشان باز هم به دل می نشیند یا نه. بهر حال به احساس و نظر خودتان اعتماد کنید و به ایمان قلبی خودتان عمل نمائید چون اختیار و انتخاب مال وحق شماست.

شما مردم اصفهان فهیم و حکیم هستید و می توانید خوب ببینید و بشنوید و نهایتاً بفهمید تا درست قضاوت کنید . پس اجازه نمیدهید دیگران برایتان ببینند و بفهمند و قضاوت کنند چون شاید آنها بهتر از خودتان نبینند و نفهمند . پس به سابقه و شخصیت کاندید ها توجه کنید که آیا می توانندشما راوکیل خوبی باشند تا خود ودیگران را درست هدایت کنند و با اقدامشان همه ما ایرانیان را به ساحل مقصود درجهان برسانند. البته چون انسانند شاید گاهی اشتباه کنند اما امید واریم آنها جرأت داشته و بتوانند بلا فاصله به اشتباه خود پی ببرند و راه خود را اصلاح کنند.

پس به صرف گفته یک کاندید که اظهار می کند به شما برای رفتن خودش به مجلس نیاز دارد وبا میهمانی و هدیه و قول و وعده ووعید به شما رسیدگی خواهد کرد اعتماد نکنید جون این حرفها را هرکسی که کاندید باشد میگوید مهم آنست که شما درباره حرفها و فعالیتهای گذشته اش تحقیق کرده و تعقل نمائید و با مشورت کسانی که اورا میشناسند و شاهد فعالیتهای او بوده اند به یقین برسید.

- شاید شما با انگیزه ها و محرکهای ظاهر وباطن یک کاندید موافق باشید اما یادتان باشد همه ما آدم هستیم و انسان جایز الخطاست . ولی شما به کاندیدی رأی میدهید که اشتباه نکند. یا کمترین اشباهات را داشته باشد و خدا و مردم را از خود راضی و خوشنود نگهداشته باشد و ضمن اینکه دانش نگرش و توان کافی برای قانونمندی و قانونگذاری داشته باشد.

ما هدایتگر و قانون گذاری می خواهیم که اشتباهاتش را بپذیرد و خود را اصلاح کند از اشتباهتش درس بگیرد نه اینکه توجیح کند ، سرزنش کند یا مسئولیت اشتباهش را متوجه دیگران نماید.
- هرروز ده دقیقه به ارزشها و نظرات خودتان گوش کنید به موافقت ها ومخالفتهای درونی خود توجه کنید . یک لیستی از ارزشهای جاودانه و واقعی زندگی تان تهیه کنید و نظریات موافق و مخالف کاندید ها را در مورد موضوعات مورد علاقه خود روی آن بنویسید. بتدریج خواهید فهمید که این لیست درروز انتخابات بشما کمک خواهد کردتا مسئولانه انتخاب کنید.

درباره لیست کاندیدا های مورد نظرتان یادداشتهای خود را با دوستان و فامیل در میان بگذارید اینکار مثل شمشیر دو لبه ای است که همه تفکر شما را تقویت و تیزتر می کند و هم باعث می شود دیگران نیز تعقل و تفکر کنند تادرست انتخاب کنند و با مشورت با دوستان وفامیل خود تعجب خواهید کرد که عده ای حتی نمی توانند بیاد بیاورند که زمان انتخابات مجلس هفتم به کدامیک از نمایندگان فعلی مجلس رای داده بودند.

شمامردم اصفهان نیاز دارید کنترل رأی دهندگی خود را در اختیار بگیرید پس با همشهری هایتان صحبت کنید به آنها انگیزه و حضور درانتخابات بدهید، نظراتشان را جویا شوید اگر توانستند در خصوص کاندید خاصی نظر و رأی شما را عوض کنند دوباره در مورد ارزشها و باور های خود عمیقاً تجدید نظر کنید تا بدانید آیا باور ها و عقاید تان هنوز ثابت مانده یا در اثر استدلال منطقی دوست یا فامیلتان تغییر کرده است در هر صورت خود را تسلیم حق کنید و به کاندیدی رای دهید که رای شما حق اوست او که بهترین را برای شما وملت ایران و مردم اصفهان بخواهد .پس به کسی که توان علمی وتجربی اش برای ارامش وسلامتی و موفقیت و شادی شما ایجاد قانون ونظارت بر اجرای درست قوانین میکند رای بدهید ./

کاندیدای اصلح و مورد نظر خود را که انتخاب کردید هنوز تا آخرین لحظه ها فرصت دارید تا نظرتان را عوض کنید.چون البته شما میدانید هیچ انتخابی صد در صد دقیق ودرست نیست اما حد اقل میتوانید تصمیم بگیرید با کدام اشتباهتان زندگی کنید و بپذیرید. پس امید وار وخوشحال باشید که مسئولانه خودتان نماینده ای مردمی ومومن ومقتدر را برای اصفهان انتخاب کردید وبه این انتخابتان افتخار کنید.
دکتر محمد آذربایجانی
کد انتخابی 56 ج 167


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، خیابان پارس دوم ، مجتمع مریم ، واحد 46
تلفن : 32347879 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
بیماری صرعچطور نامزد ریاست جمهوری یازدهم اسفندنماینده شمارويكردي نو به پيشگيري ازپیشگیری ازاعتیاد و مبارزآمیزش جنسی در فقه اسلامیحاکمیت حقتعالی حق سالاریآیا هنوز هم کسی هست بگویدشیشه خطرناکترین ماده مخدصرع و دلایل صرعصرع و درماناثرات شیشه و کراکسالم سازی مجلس کار یک پزشخدا ومردم اصل نظامندمجلس دوازدهممجلسمردم ایران شاد باشیدصدا وسیمای سایتمشاورهسوالات پزشکیمراحل رسیدن به خواسته ها ایمان ، نیرویی که کوه هاررای شما ملت به من امانتی افرادموفق چه ویزگی های ماسلام :حوزه - دانشگاهاز وابستگی به وارستگیاآیا میدانید من کاندید ممقالات انگلیسیپیامهای کاربرانمطالب و مقالاتراههائی برای تصمیمگیری دزوجهای خوشبختراه حل آسيبهای اجتماعی اکی دیر میشه ؟وضعیت اعتیاد در ایرانخانواده و اعتیادهیچ وقت هیچ چیزوهیچ کس راتنها مرجع مجاز برای صدور رويكردي نو به پيشگيري ازسایتهای دیگرعوامل خطر در ابتلای اعتياعتیاد از دیدگاههای متفاصفحه اصلیاعتیادآیا جدائی همیشه بهترین رمنافع درمان اعتیاد با متاختلال جنسی در مرداناعتیاد و مشروبات الکلی