دکتر محمد آذربایجانی

اعصاب ، روان و مشاوره


جدیدسال بهره وری ودرامدم

؟برای اینکه دیر فرسودگی

سال نو مبارک

سرنوشتتان در دست شما

افزایش بهره وری از خود و

من اصفهان را با انتخاب در

دکترمحمداذربایجانی کیست

اتحاد وهمکاری ما با مقام

حق اصفهان وزاینده رود جر

انتخاب ما الگوی منطقه

بجای دستکاری در صورت خود با جراحی چکار کنم؟

روان درماني به مبتلايان به وسواس ظاهر کمک مي کند .
يک محقق اهل آفريقاي جنوبي مي گويد: دارو درماني و روان درماني مي تواند به افرادي که از ظاهر خود راضي نيستند، کمک کند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرزبه نقل از یونایتدپرس ،”جاناتان ايپسر” از “واحد تحقيقات اختلالات اضطرابي و تنش ام.آر.سي” در دانشگاه “استلن باش” در آفريقاي جنوبي گفت: از هر ۲۰ نفر يکي به اختلال بدشکلي بدن مبتلا است.
بيماران مبتلا به اين اختلال، بطور وسواس گونه اي نگران ظاهر خود هستند و محور نگراني هاي آنها بيشتر در مورد پوست، مو و بيني است.
ايپسر ميزان عزت نفس اين افراد را بسيار پايين مي داند و مي گويد بسياري از آنها به افسردگي مبتلا هستند و حدود يک چهارم از آنها اقدام به خودکشي مي کنند.
اين محقق با اشاره به شمار بالاي افراد مبتلا به اين اختلال و نگراني زيادي که ايجاد مي کند، از اينکه اطلاعات اندکي در زمينه روش هاي درمان اين اختلال وجود دارد ابراز شگفتي کرد.
ايپسر و همکارانش، اطلاعات حاصل از چهار آزمايش بر روي ۱۶۹ بيمار را تجزيه و تحليل کردند.
محققان دريافتند بيش از نيمي از افرادي که به مدت ۱۲ هفته با داروي ضد افسردگي “فلوکسيتين” تحت درمان قرار گرفتند، و يک چهارم از بيماراني که دارونما دريافت کردند، بهبود يافتند.
ايپسر گفت: شدت علايم اين بيماري پس از دو نوبت ۱۲ هفته اي رفتار درماني ادراکي ، کاهش قابل توجهي يافت.
بيماران هر دو نوع درمان را به خوبي تحمل کردند و هيچ عارضه جانبي شديدي ديده نشد.
اين بررسي که در نشريه “Cochrane Library” منتشر شده، در نتيجه گيري خود اعلام کرد براي تعيين موثرترين روش درمان و اينکه آيا اين دو رويکرد بايد به صورت ترکيبي استفاده شود يا خير به تحقيقات بيشتري نياز است.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، خیابان پارس دوم ، مجتمع مریم ، واحد 46
تلفن : 32347879 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
اثرات شیشه و کراکبیماری صرعچطور نامزد ریاست جمهوری یازدهم اسفندنماینده شماانگیزه های سالم سازرويكردي نو به پيشگيري ازپیشگیری ازاعتیاد و مبارزآمیزش جنسی در فقه اسلامیآیا هنوز هم کسی هست بگویدحاکمیت حقتعالی حق سالاریشیشه خطرناکترین ماده مخدصرع و دلایل صرعرواندرمانیصرع و درمانسالم سازی مجلس کار یک پزشخدا ومردم اصل نظامندمجلس دوازدهممجلسمردم ایران شاد باشیدصدا وسیمای سایتسوالات پزشکیمشاورهمراحل رسیدن به خواسته ها ایمان ، نیرویی که کوه هاررای شما ملت به من امانتی افرادموفق چه ویزگی های ماسلام :حوزه - دانشگاهاز وابستگی به وارستگیاآیا میدانید من کاندید ممقالات انگلیسیپیامهای کاربرانمطالب و مقالاتراههائی برای تصمیمگیری دزوجهای خوشبختراه حل آسيبهای اجتماعی اکی دیر میشه ؟وضعیت اعتیاد در ایرانخانواده و اعتیادهیچ وقت هیچ چیزوهیچ کس راتنها مرجع مجاز برای صدور رويكردي نو به پيشگيري ازسایتهای دیگرعوامل خطر در ابتلای اعتياعتیاد از دیدگاههای متفاصفحه اصلیاعتیادآیا جدائی همیشه بهترین رمنافع درمان اعتیاد با متاختلال جنسی در مرداناعتیاد و مشروبات الکلی